1. Izaberite proizvod

/1. Izaberite proizvod
1. Izaberite proizvod2019-02-12T15:29:00+02:00

Čestitamo na odabiru pametne investicije! Sada još samo trebate odabrati koju vrstu proizvoda ćete uzeti kako biste očuvali vaše teško stečeno bogatstvo i osigurali si sigurnu budućnost. Banka Zlata u svojoj ponudi ima preko 250 investicijskih proizvoda u obliku poluga i kovanica. Ako tražite nešto specifično, a proizvod niste našli na našoj stranici, Banka Zlata ga može nabaviti! Javite nam se i u roku od samo nekoliko minuta ćemo vam reći cijenu i vrijeme dostave.

Zlato ili srebro?

Ovo je doista teška odluka jer su oba metala dugoročno dobra investicija. Pojednostavljeno rečeno, zlato ima jednu veliku prednost nad srebrom – nema PDV-a! Cijena srebra treba narasti 25% kako bi se nadoknadila razliku između kupovne i prodajne cijene, dok kod zlata cijena treba narasti svega nekoliko posto i na nuli ste. No ako se očekuje snažan rast cijene radi povećanja potražnje za srebrom, onda je to svakako dobra investicija. Kako biste dobili najsvježije informacije sa tržišta, pratite tjedne analize tržišta koje izrađuje stručni tim analitičara Banke Zlata!

Poluge ili kovanice?

Bez obzira jeste li ste novi ili već iskusni investitor u plemenite metale, odluka u što investirati – polugu ili kovanicu, nije jednostavna. Sve ovisi o individualnim preferencijama, no niti s polugom niti s kovanicom nećete pogriješiti, jer cijena investicijskog zlata praktički ista, bez obzira u kojem je obliku iskovano.

Ako ste i dalje nesigurni, slobodno nas nazovite. Naši stručnjaci će dati sve od sebe da odgovore na sva vaša pitanja i da vam slože najbolji portfelj za sigurnu budućnost!

 

2. Napravite narudžbu

3. Preuzmite ponudu

4. Pričekajte dostavu

Naši klijenti o nama

Slavica Lupić
Slavica Lupić
20:10 09 Aug 19
Odlični članci za početnike, laka i profesionalna komunikacija.
Božidar Babić
Božidar Babić
16:33 09 Aug 19
Iznimno profesionalan pristup klijentu s fokusom na dugoročnu suradnju. Analitičari i savjetnici su dostupni za sva pitanja koja sam imao. Nakon detaljnog razgovora i pojašnjavanja svih mojih nedoumica lako sam donio odluku o kupnji zlata.
goran kovacevic
goran kovacevic
13:13 03 Jul 19
Želim pohvaliti profesionalni odnos prema klijentu. Ne mogu razumjeti radi ćega je to teško mnogim drugima?
Manuel Brkovic
Manuel Brkovic
14:29 01 Jul 19
Odlicne cijene. Osoblje je usluzno i zna odgovoriti na sva pitanja. Super brze i ugodne transakcije.
Domagoj Franc
Domagoj Franc
17:39 03 Jun 19
Osoblje je jako profesionalno, spremno odgovoriti na milion pitanja a cijene jako jako dobre!
Zadruga Miva art Belišće
Zadruga Miva art Belišće
09:26 06 May 19
Naručen dukat Franjo Josip veliki u izvrsnom stanju. Komunikacija i suradnja odlična.
Anamarija Žufić
Anamarija Žufić
20:11 11 Apr 19
Jako profesionalni i uslužni. Cijenama i uslugom daleko ispred drugih. S jednostavnošću se nose i s velikim narudžbama, a dostava izuzetno brza i učinkovita. Hvala cijelom timu Banke Zlata, sigurna sam da ćemo ubrzo poslovati ponovo.
Lorena Horvat
Lorena Horvat
14:46 05 Apr 19
Najbolje mjesto za kupiti zlato! Daleko najbolje cijene u zemlji! Toplo preporucam svima!
Slavko Lovrinovic
Slavko Lovrinovic
21:23 01 Apr 19
Ako želite da obradujete nekog jedinstvenim i vrijednim poklonom, to učinite kupnjom zlatnih poluga ili zlatnika u Banci zlata. Jer su doista jedinstveni. Obratio sam se Banci zlata za savjet,mada sam već nešto čitao o investicijskom zlatu. Uposlenici su doista ljubazni, susretljivi i uslužni u pružanju svih informacija i savjetovanju. Tako da sam još dosta naučio o Ivesticijskom zlatu. Sigurnost i isporuka su za svaku pohvalu. Moj savjet je da je najbolji poklon koji će obradovati svakog. Uvjerite se i sami. Ljubazni, strpljivi, vrlo korektni uposlenici Banke zlata, dat će vam vrlo korisne i stručne savjete, o svemu što vas interessira.
Miljenko H
Miljenko H
09:45 14 Mar 19
Suradnjom sa Bankom zlata sam jako zadovoljan, jer sam se bolje upoznao sa ulaganjem u plemenite metale, te sam uvjek dobio korektan savjet i informacije. Imaju profesionalan odnos prema klijentima i vrlo su ljubazni.
Henarro Flores
Henarro Flores
07:48 09 Mar 19
Jako sam zadovoljan u svakom pogledu. Ljubazni su, dobio sam odličan savjet za moju nedoumicu, cijene niže nego kod ostalih... U buduće kupujem kod njih.
Next Reviews

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

Zašto Banka Zlata?

Kontakt

Ured Zagreb - 01/3000 783
Ured Rijeka - 098/500 499
E: info@bankazlata.com
Radno vrijeme: 09:00 – 18:00