4. Pričekajte dostavu

/4. Pričekajte dostavu
4. Pričekajte dostavu2019-04-12T11:02:17+02:00

Čim vaša uplata bude vidljiva na našem računu, djelatnik Banke Zlata će vas kontaktirati kako biste se dogovorili oko preuzimanja ili dostave putem pošte. Molimo imajte na umu da ako nemamo proizvod na zalihi, prosječni rok nabavke od naših partnera je 2-5 radnih dana.

Dostava poštom – Hrvatska Pošta

Ovo je preferirani način preuzimanja proizvoda od strane naših klijenata. Ako ste izabrali dostavu poštom, nazvat ćemo vas i dogovoriti odgovarajuće vrijeme dostave, a potom ćete na email dobiti Prijamni broj pošiljke s kojim ćete moći pratiti status pošiljke. Od vremena slanja do dostave potrebno je najviše 48 sati. Ako u tom roku niste dobili pošiljku ili obavijest o pokušaju dostave, nazovite nas kako bismo pokrenuli službenu istragu.

Ako se pošiljka izgubila, ne brinite. Pošiljka je osigurana u 100% vrijednosti, stoga ćete u najkraćem mogućem roku dobiti odgovor o tome kada ćemo vam poslati novu pošiljku istog sadržaja.

LINK za praćenje statusa pošiljke

Pohrana u sefu Banke Zlata

Prilikom pohrane vaše investicije u sefu Banke Zlata, dobit ćete ”Potvrdu o pohrani” putem emaila i pošte. Uz potvrdu o pohrani i osobnu iskaznicu u bilo koje vrijeme možete podignuti vašu investiciju. Sefovi Bake Zlata nalaze se u Rijeci i Zagrebu. Više o pohrani u sefu Banke Zlata pročitajte ovdje.

Lokalno preuzimanje – Zagreb ili Rijeka

Ako ste izabrali osobno preuzimanje u Zagrebu ili Rijeci, kontaktirat ćemo vas kako bismo dogovorili vrijeme dostave. Zbog sigurnosti plemenite metale ne držimo u uredu, nego u sefu banke, stoga je dostava u uredu moguća isključivo uz prethodni dogovor. 

Preuzimanje Rijeka 
– U prostorijama vaše banke
– Po dogovoru

Preuzimanje Zagreb 
– U našem uredu
– U prostorijama vaše banke
– Po dogovoru

Osobna dostava – Cijela Hrvatska i Slovenija

Za naše velike klijente dostavu vršimo osobno na njihovu adresu na području cijele Hrvatske i Slovenije. Dostava se vrši dva puta tjedno ovisno o lokaciji, a o točnom vremenu bit ćete obaviješteni od strane našeg vozača. Prilikom preuzimanja potpisuje se primopredajni dokument i nakon toga vašu investiciju možete uzeti u ruke.

 

Naši klijenti o nama

Slavica Lupić
Slavica Lupić
20:10 09 Aug 19
Odlični članci za početnike, laka i profesionalna komunikacija.
Božidar Babić
Božidar Babić
16:33 09 Aug 19
Iznimno profesionalan pristup klijentu s fokusom na dugoročnu suradnju. Analitičari i savjetnici su dostupni za sva pitanja koja sam imao. Nakon detaljnog razgovora i pojašnjavanja svih mojih nedoumica lako sam donio odluku o kupnji zlata.
goran kovacevic
goran kovacevic
13:13 03 Jul 19
Želim pohvaliti profesionalni odnos prema klijentu. Ne mogu razumjeti radi ćega je to teško mnogim drugima?
Manuel Brkovic
Manuel Brkovic
14:29 01 Jul 19
Odlicne cijene. Osoblje je usluzno i zna odgovoriti na sva pitanja. Super brze i ugodne transakcije.
Domagoj Franc
Domagoj Franc
17:39 03 Jun 19
Osoblje je jako profesionalno, spremno odgovoriti na milion pitanja a cijene jako jako dobre!
Zadruga Miva art Belišće
Zadruga Miva art Belišće
09:26 06 May 19
Naručen dukat Franjo Josip veliki u izvrsnom stanju. Komunikacija i suradnja odlična.
Anamarija Žufić
Anamarija Žufić
20:11 11 Apr 19
Jako profesionalni i uslužni. Cijenama i uslugom daleko ispred drugih. S jednostavnošću se nose i s velikim narudžbama, a dostava izuzetno brza i učinkovita. Hvala cijelom timu Banke Zlata, sigurna sam da ćemo ubrzo poslovati ponovo.
Lorena Horvat
Lorena Horvat
14:46 05 Apr 19
Najbolje mjesto za kupiti zlato! Daleko najbolje cijene u zemlji! Toplo preporucam svima!
Slavko Lovrinovic
Slavko Lovrinovic
21:23 01 Apr 19
Ako želite da obradujete nekog jedinstvenim i vrijednim poklonom, to učinite kupnjom zlatnih poluga ili zlatnika u Banci zlata. Jer su doista jedinstveni. Obratio sam se Banci zlata za savjet,mada sam već nešto čitao o investicijskom zlatu. Uposlenici su doista ljubazni, susretljivi i uslužni u pružanju svih informacija i savjetovanju. Tako da sam još dosta naučio o Ivesticijskom zlatu. Sigurnost i isporuka su za svaku pohvalu. Moj savjet je da je najbolji poklon koji će obradovati svakog. Uvjerite se i sami. Ljubazni, strpljivi, vrlo korektni uposlenici Banke zlata, dat će vam vrlo korisne i stručne savjete, o svemu što vas interessira.
Miljenko H
Miljenko H
09:45 14 Mar 19
Suradnjom sa Bankom zlata sam jako zadovoljan, jer sam se bolje upoznao sa ulaganjem u plemenite metale, te sam uvjek dobio korektan savjet i informacije. Imaju profesionalan odnos prema klijentima i vrlo su ljubazni.
Henarro Flores
Henarro Flores
07:48 09 Mar 19
Jako sam zadovoljan u svakom pogledu. Ljubazni su, dobio sam odličan savjet za moju nedoumicu, cijene niže nego kod ostalih... U buduće kupujem kod njih.
Next Reviews

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

Zašto Banka Zlata?

Kontakt

Ured Zagreb - 01/3000 783
Ured Rijeka - 098/500 499
E: info@bankazlata.com
Radno vrijeme: 09:00 – 18:00