14.06.2021.

BankaZlata.com, vodeći distributer i otkupljivač plemenitih metala u Republici Hrvatskoj, otvorila je svoja vrata i u Rijeci! Nakon Zagreba, Rijeka postaje drugi grad u kojemu BankaZlata.com otvara poslovnicu za kupnju i otkup zlata po najpovoljnijim cijenama zlata u Hrvatskoj. 

banka-zlata-rijeka-ured

Riječka poslovnica BankeZlata.com nalazi se u poznatom Riječkom neboderu na adresi Trpimirova 2, na 8. katu. Lokacija u samom središtu grada u blizini autobusnog kolodvora, te natkrivenih i otvorenih parkirališta, mnogima će omogućiti brzi dolazak do poslovnice u kojoj će moći ostvariti svoju želju za kupnjom ili prodajom investicijskog zlata ili pak prodati zlato po dokazano najpovoljnijim cijenama zlata u Republici Hrvatskoj.

Dokazano najpovoljnije prodajne i otkupne cijene investicijskog zlata kao i najviše cijene pri otkupu predmeta od zlata u Republici Hrvatskoj

BankaZlata.com, pored poslovnice u Zagrebu, otvara poslovnicu i u Rijeci. Poslovnica je otvorena temeljem zahtjeva mnogih klijenata Primorsko-goranske županije i Istre.

Prvo, radi bliže kupovine ili prodaje investicijskog zlata uz najpoželjnijie cijene koje nudi BankaZlata.com u Republici Hrvatskoj, te 

Drugo, radi toga što BankaZlata.com prilikom otkupa zlatnog nakita i ostalih predmeta od zlata nudi mnogo više odnosno poželjnije cijene zlata u odnosu na lokalne trgovce.

Dakle, sve zainteresirane osobe koje su od prodaje svojih zlatnih predmeta ostvarivali najviše otkupne cijene u Hrvatskoj i osobno dolazili u poslovnicu BankeZlata.com u Zagrebu ili su pak svoje zlatne predmete slali poštom, od sada će to moći činiti i u poslovnici BankeZlata.com u Rijeci.

Otkup zlata u Rijeci predstavlja nastavak uspješnog poslovanja BankeZlata.com kojim su zadovoljne tisuće korisnika naših usluga u Zagrebu, čemu svjedoče i njihove pozitivne recenzije koje možete pročitati ovdje.  Otkup zlata vrše naši visoko specijalizirani zaposlenici za taj posao, pri čemu  se postupak provjere zlata odvija pred klijentom koristeći najsuvremenije dostupne uređaje za detaljno mjerenje  mase i čistoće svakog pojedinačnog proizvoda. 

bankazlata-rijeka-4

Kupnja zlata po najpovoljnijim cijenama i u Rijeci – brz i jednostavan proces

U poslovnici BankaZlata.com – Rijeka, osim otkupa zlatnih predmeta moguće je ostvariti i kupovinu investicijskog zlata u obliku zlatnih poluga i zlatnika po najpovoljniijim cijenama u Republici Hrvatskoj. Investicijsko zlato u proteklih 20 godina donosilo je investitorima prosječni godišnji prinos od 8.3% pa ne čudi porast potražnje za ovakvim oblikom ulaganja koje je posebno isplativo u doba recesija i inflacija. Osim toga, od ulaska Republike Hrvatske u EU, investicijsko zlato u potpunosti je oslobođeno svih poreza što dodatno doprinosi razvoju tržišta plemenitih metala u našoj zemlji.

Većina najpopularnijih proizvoda od zlata odmah je dostupna i u Rijeci.  Rok isporuke za proizvode koji nisu odmah dostupni je u okvirima dva do tri radna dana. Na taj način ulagači mogu odmah (ili u roku par dana) preuzeti kupljeno zlato te izbjeći čekanje od nekoliko tjedana koja su u na ovom području uobičajen stil poslovanja kod nekih trgovaca. 

Ukoliko klijent ne želi preuzeti kupljeno zlato odmah, postoji i opcija pohrane u trezoru banke. Pohrana zlata u potpunosti je besplatna za sve naše klijente prvih godinu dana. Preuzimanje kupljenog zlata moguće je u svakom trenutku uz najavu preuzimanja — dan ranije. 

bankazlata-rijeka-3

Poslovnica Rijeka — u funkciji centra za Primorsko-goransku županiju i Istru

Nova poslovnica BankeZlata.com locirana je u samom centru Rijeke u blizini autobusnog kolodvora i trajektne luke — osigurava dobru povezanost s okolicom grada, ali i cijelom Primorsko-goranskom županijom i Istrom. Pristupačnost poslovnice omogućuje svim klijentima najpoželjniji otkup i kupnju zlata bez većih teškoća, uz najpoželjnije  cijene u Republici Hrvatskoj. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih uz našu poslovnicu u Rijeci, možete nas kontaktirati na broj 051 725 819 ili putem maila na rijeka@bankazlata.com.

bankazlata-rijeka-2

Autor:

BankaZlata.com

Napomene:

  1. Svaka referenca na ovoj stranici na “Banku Zlata” odnosi se na tvrtku Saiva d.o.o.
  2. Tekstovi na BankaZlata.com služe isključivo za informiranje i educiranje o financijskim tržištima i tržištima plemenitih metala te ih ne treba smatrati investicijskim savjetom.

Želite li na email adresu dobivati slične tekstove? Prijavite se za primanje naših newslettera! U newsletterima osim edukacijskih tekstova šaljemo i informacije o našim promotivnim aktivnostima, kao i ostale informacije za koje smatramo da bi zainteresiranima za ulaganje u plemenite metale mogle biti interesantne!