Bullion Portfolio

/Bullion Portfolio
Bullion Portfolio2019-02-12T12:12:55+02:00

Bullion Portfolio

Aplikacija Bullion Portfolio omogućava klijentima Banke Zlata praćenje vrijednosti njihovih investicija potpuno besplatno! Na jednom mjestu, u bilo kojem trenutku, možete saznati kakva je vrijednost vaše investicije!

Zaboravite na zastarjele evidencije i tablice koje ste do sada vodili i počnite pratiti vrijednost vaše investicije u plemenite metale pomoću jednostavne aplikacije Bullion Portfolio!

Što sve možete s aplikacijom Bullion Portfolio?

  • Pratite trenutnu vrijednost poluge ili novćića iz vaše kolekcije
  • Pratite koliko ste zaradili ili izgubili na kupljenom proizvodu pojedinačno ili ukupno
  • Na jednom mjestu pratite ukupnu težinu svih proizvoda od plemenitih metala

Također možete pojedinačno pratiti vrijednost vaših proizvoda odvojeno prema vrsti plemenitog metala, kao i vrlo jednostavno vidjeti ukupnu vrijednost vašeg portfelja i ukupnu zaradu koju ste ostvarili. Unutar aplikacije Bullion Portfolio možete pratiti i sve najnovije vijesti o plemenitim metalima kao i najnovije analize vezane uz kretanje cijena zlata i srebra.

Kako biste krenuli s korištenjem besplatne aplikacije Bullion Portfolio, potrebno je kliknuti na donji link i ”Prijaviti se” (postojeći korisnici) ili ”Registrirati se”(novi korisnici) na stranicu Banke Zlata.

Korak 1.

Ispunite jednostavan formular s podacima o vašem proizvodu; – Vrsta plemenitog metala – Naziv -Količina – Težina – Čistoća – Cijena plaćanja

Korak 2.

Kliknite gumb ”Spremi” i provjerite unesene podatke o proizvodu.

Korak 3.

Pratite performanse vašeg portfelja na jednom mjestu!

Ako ste proizvod kupili kod Banke Zlata, on će automatski biti unesen u Vaš Bullion Portfolio kako biste mogli što jednostavnije krenuti s praćenjem vaše investicije.

Prijavite se kod Banke Zlata i pratite vrijednost vaše sigurne investicije!

Naši klijenti o nama

Nasy Nasy
Nasy Nasy
13:18 14 Sep 19
Izuzetno profesionalno odrađena kupnja kao i davanje informacija vezano za suradnju stoga sam već dva klijenta uputila na vašu adresu i dalje ću sa zadovoljstvom preporučiti vašu ponudu. 👁️👁️
Josipa Živković
Josipa Živković
12:02 06 Sep 19
Profesionalna i pouzdana usluga te spremnost na pružanje raznih korisnih informacija za "početnike" u investiranju u zlato ili srebro i odgovora na brojna pitanja. Članci koji se objavljuju na stranici su iznimno zanimljivi i korisni! Naručila sam zlatnik kao poklon i sve je prošlo super - od procesa naručivanja do brze dostave. Preporuka svima zainteresiranima.
Slavica Lupić
Slavica Lupić
20:10 09 Aug 19
Odlični članci za početnike, laka i profesionalna komunikacija.
Božidar Babić
Božidar Babić
16:33 09 Aug 19
Iznimno profesionalan pristup klijentu s fokusom na dugoročnu suradnju. Analitičari i savjetnici su dostupni za sva pitanja koja sam imao. Nakon detaljnog razgovora i pojašnjavanja svih mojih nedoumica lako sam donio odluku o kupnji zlata.
goran kovacevic
goran kovacevic
13:13 03 Jul 19
Želim pohvaliti profesionalni odnos prema klijentu. Ne mogu razumjeti radi ćega je to teško mnogim drugima?
Manuel Brkovic
Manuel Brkovic
14:29 01 Jul 19
Odlicne cijene. Osoblje je usluzno i zna odgovoriti na sva pitanja. Super brze i ugodne transakcije.
Domagoj Franc
Domagoj Franc
17:39 03 Jun 19
Osoblje je jako profesionalno, spremno odgovoriti na milion pitanja a cijene jako jako dobre!
Zadruga Miva art Belišće
Zadruga Miva art Belišće
09:26 06 May 19
Naručen dukat Franjo Josip veliki u izvrsnom stanju. Komunikacija i suradnja odlična.
Anamarija Žufić
Anamarija Žufić
20:11 11 Apr 19
Jako profesionalni i uslužni. Cijenama i uslugom daleko ispred drugih. S jednostavnošću se nose i s velikim narudžbama, a dostava izuzetno brza i učinkovita. Hvala cijelom timu Banke Zlata, sigurna sam da ćemo ubrzo poslovati ponovo.
Lorena Horvat
Lorena Horvat
14:46 05 Apr 19
Najbolje mjesto za kupiti zlato! Daleko najbolje cijene u zemlji! Toplo preporucam svima!
Slavko Lovrinovic
Slavko Lovrinovic
21:23 01 Apr 19
Ako želite da obradujete nekog jedinstvenim i vrijednim poklonom, to učinite kupnjom zlatnih poluga ili zlatnika u Banci zlata. Jer su doista jedinstveni. Obratio sam se Banci zlata za savjet,mada sam već nešto čitao o investicijskom zlatu. Uposlenici su doista ljubazni, susretljivi i uslužni u pružanju svih informacija i savjetovanju. Tako da sam još dosta naučio o Ivesticijskom zlatu. Sigurnost i isporuka su za svaku pohvalu. Moj savjet je da je najbolji poklon koji će obradovati svakog. Uvjerite se i sami. Ljubazni, strpljivi, vrlo korektni uposlenici Banke zlata, dat će vam vrlo korisne i stručne savjete, o svemu što vas interessira.
Miljenko H
Miljenko H
09:45 14 Mar 19
Suradnjom sa Bankom zlata sam jako zadovoljan, jer sam se bolje upoznao sa ulaganjem u plemenite metale, te sam uvjek dobio korektan savjet i informacije. Imaju profesionalan odnos prema klijentima i vrlo su ljubazni.
Henarro Flores
Henarro Flores
07:48 09 Mar 19
Jako sam zadovoljan u svakom pogledu. Ljubazni su, dobio sam odličan savjet za moju nedoumicu, cijene niže nego kod ostalih... U buduće kupujem kod njih.
Next Reviews

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

Zašto Banka Zlata?

Kontakt

Ured Zagreb - 01/3000 783
Ured Rijeka - 098/500 499
E: info@bankazlata.com
Radno vrijeme: 09:00 – 18:00