Kako kupiti

/Kako kupiti
Kako kupiti2019-07-26T12:10:29+02:00

Kako kupiti investicijske plemenite metale preko Banke Zlata?

Kupnja zlata i ostalih plemenitih metala preko Banke Zlata je sigurna, brza i jednostavna. 

Kupnja zlata u dućanu koji se nalazi na prometnoj ulici ili u nekom trgovačkom centru za većinu nije opcija. Kada kupujete proizvode velike vrijednosti ne želite da svi znaju što nosite u torbi jednom kada izađete iz dućana. Zato je ured Banke Zlata smješten u poslovnoj zgradi kako nitko ne bi znao u koji ste ured došli niti što nosite na vašem izlasku iz poslovne zgrade.

Kupnju možete obaviti na dva načina:

  • Dolaskom u ured
  • Putem Webshop-a

Daleko najpraktičniji način kupnje plemenitih metala je putem Webshop-a. Online kupnju možete obaviti u samo nekoliko minuta i sve naše proizovde koje imamo u ponudi možete kupovati 24 sata dnevno u samo nekoliko klikova mišem.

Ako niste sigurni da ćete uspjeti sve odraditi kako treba, slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona i email adrese navedenih pri vrhu stranice.

najam sefa

Online kupovina

banka zlata

1. Izaberite proizvod

Odredite budžet za investiranje i izaberite između zlatnih i srebrnih poluga ili kovanica u kojima ćete čuvati vašu ušteđevinu.

2. Napravite narudžbu

Kada ste izabrali proizvod, dodajte ga u košaricu. Zatim odaberite između dostave ili osobnog preuzimanja u Zagrebu ili Rijeci.

3. Preuzmite ponudu

Unesite vaše podatke i napravite zahtjev. Nakon izrade ponude na email adresu ćemo vam poslati ponudu s uputama za plaćanje.

4. Pričekajte dostavu

Kad vaša uplata bude vidljiva na našem računu, finaliziramo narudžbu i vaša investicija je spremna za preuzimanje ili osiguranu dostavu.

najam sefa

Često postavljena pitanja

Cijena plemenitih metala mijenja se iz sekunde u sekundu, a naša marža je vrlo mala. Da bismo mogli dugoročno poslovati, moramo postaviti vrlo kratki vremenski period od izdavanja ponude do vaše uplate na naš račun. Rok za plaćanje je za većinu proizvoda 12 sati, a ostale detalje za uplatu ćete dobiti u email poruci koju ćete dobiti od nas.

Ako vaša uplata bude vidljiva na našem računu nakon zadanog vremena na ponudi, napravit ćemo rekalkulaciju cijene.

Ako je cijena porasla, poslat ćemo vam iznos razlike za uplatu, a polugu ćemo vam odmah rezervirati. Vrijeme uplate se produžuje na 10 radnih dana pa više ne trebate brinuti o tome kada će uplata biti vidljiva na našem računu.

Ako je cijena pala, obavijestit ćemo vas o iznosu koji ćemo vam vratiti nazad na račun.
Naš poslovni račun nalazi se kod Privredne Banke Zagreb, a u donjoj tablici se nalazi vremenski period potreban da vaša uplata bude vidljiva na našem računu.

Vremenski period potreban za provedbu uplate:

Vaša Banka Uplate u kunama Uplate u eurima
PBZ Unutar 10 minuta 24-48 sati
Druga poslovna banka u RH Uplate do 13:30 vidljive su iza 14:00
Uplate iza 13:30 vidljive su sljedeći radni dan
24-48 sati
Gotovinske uplate u PBZ Unutar 10 minuta Unutar 10 minuta
Gotovinske uplate u drugoj poslovnoj banci u RH Uplate do 13:30 vidljive su iza 14:00
Uplate iza 13:30 vidljive su sljedeći radni dan
24-48 sati
Uplate iz druge EU države 24-48 sati 24-48 sati
Uplata izvan EU 24-72 sata 24-72 sata

Imajte na umu da može doći do kašnjenja provedbe transakcije od strane banaka, na što ne možemo utjecati. Ako dođe do toga, pošaljite nam potvrdu o plaćanju na email adresu uplate@bankazlata.com kako bismo što prije mogli rezervirati vašu narudžbu.

Izdvojeno iz ponude

Imam 68 godina i nije jednostavno naći ovoliko dobrog sadržaja o investicijskom zlatu na našem jeziku. Ovdje sam naučio jako puno, a analitičar iz Bulliona mi je stvarno pomogao sa puno dobrih savjeta pri samom odabiru kupnje investicijskog zlata. Uplatio sam na njihov račun, a poluga i novčić su mi došli poštom kroz nekoliko dana bez ikakvih problema. Prvo sam bio malo skeptičan radi preuzimanja robe poštom, ali kada sam vidio koliko je jednostavno, sada zlato primam isključivo poštom.

Slobodan J.

Pošto je moj cilj je svaki mjesec kupovati malu količinu investicijskog zlata kao jedan oblik štednje, dečki iz Bulliona su mi dali doista puno korisnih savjeta kako to najbolje odraditi kako bi dobio više za svoj ulog. Isto su mi omogućili da umjesto malih zlatnih poluga, kroz nekoliko uplata, po fiksiranoj cijeni dobijem veću polugu koja ima bolju cijenu. To me je stvarno oduševilo.
Super usluga i super cijena!

Željko R.

Savjetom da bi možda bilo bolje da pričekam sa prodajom svoje 500g zlatne poluge, dobio sam 120€ više u samo jedan dan. Otkupili su zlatnu polugu od mene iako istu nisam kupio kod njih, a isto moram pohvaliti da su im otkupne cijene najbolje na tržištu.

Janez A.

Naši klijenti o nama

Slavica Lupić
Slavica Lupić
20:10 09 Aug 19
Odlični članci za početnike, laka i profesionalna komunikacija.
Božidar Babić
Božidar Babić
16:33 09 Aug 19
Iznimno profesionalan pristup klijentu s fokusom na dugoročnu suradnju. Analitičari i savjetnici su dostupni za sva pitanja koja sam imao. Nakon detaljnog razgovora i pojašnjavanja svih mojih nedoumica lako sam donio odluku o kupnji zlata.
goran kovacevic
goran kovacevic
13:13 03 Jul 19
Želim pohvaliti profesionalni odnos prema klijentu. Ne mogu razumjeti radi ćega je to teško mnogim drugima?
Manuel Brkovic
Manuel Brkovic
14:29 01 Jul 19
Odlicne cijene. Osoblje je usluzno i zna odgovoriti na sva pitanja. Super brze i ugodne transakcije.
Domagoj Franc
Domagoj Franc
17:39 03 Jun 19
Osoblje je jako profesionalno, spremno odgovoriti na milion pitanja a cijene jako jako dobre!
Zadruga Miva art Belišće
Zadruga Miva art Belišće
09:26 06 May 19
Naručen dukat Franjo Josip veliki u izvrsnom stanju. Komunikacija i suradnja odlična.
Anamarija Žufić
Anamarija Žufić
20:11 11 Apr 19
Jako profesionalni i uslužni. Cijenama i uslugom daleko ispred drugih. S jednostavnošću se nose i s velikim narudžbama, a dostava izuzetno brza i učinkovita. Hvala cijelom timu Banke Zlata, sigurna sam da ćemo ubrzo poslovati ponovo.
Lorena Horvat
Lorena Horvat
14:46 05 Apr 19
Najbolje mjesto za kupiti zlato! Daleko najbolje cijene u zemlji! Toplo preporucam svima!
Slavko Lovrinovic
Slavko Lovrinovic
21:23 01 Apr 19
Ako želite da obradujete nekog jedinstvenim i vrijednim poklonom, to učinite kupnjom zlatnih poluga ili zlatnika u Banci zlata. Jer su doista jedinstveni. Obratio sam se Banci zlata za savjet,mada sam već nešto čitao o investicijskom zlatu. Uposlenici su doista ljubazni, susretljivi i uslužni u pružanju svih informacija i savjetovanju. Tako da sam još dosta naučio o Ivesticijskom zlatu. Sigurnost i isporuka su za svaku pohvalu. Moj savjet je da je najbolji poklon koji će obradovati svakog. Uvjerite se i sami. Ljubazni, strpljivi, vrlo korektni uposlenici Banke zlata, dat će vam vrlo korisne i stručne savjete, o svemu što vas interessira.
Miljenko H
Miljenko H
09:45 14 Mar 19
Suradnjom sa Bankom zlata sam jako zadovoljan, jer sam se bolje upoznao sa ulaganjem u plemenite metale, te sam uvjek dobio korektan savjet i informacije. Imaju profesionalan odnos prema klijentima i vrlo su ljubazni.
Henarro Flores
Henarro Flores
07:48 09 Mar 19
Jako sam zadovoljan u svakom pogledu. Ljubazni su, dobio sam odličan savjet za moju nedoumicu, cijene niže nego kod ostalih... U buduće kupujem kod njih.
Next Reviews

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

Zašto Banka Zlata?

Kontakt

Ured Zagreb - 01/3000 783
Ured Rijeka - 098/500 499
E: info@bankazlata.com
Radno vrijeme: 09:00 – 18:00