Najam sefa za čuvanje zlatnih poluga kod Banke Zlata

/Najam sefa za čuvanje zlatnih poluga kod Banke Zlata
Najam sefa za čuvanje zlatnih poluga kod Banke Zlata2019-02-14T18:24:26+02:00

Najam sefa za čuvanje investicijskog zlata

Ako ne posjedujete privatni sef i pitate se gdje čuvati zlatne poluge, najam sefa u Banci Zlata je idealno rješenje. Za vas smo osigurali pohranu zlata u sigurnim prostorima naših partnera. Sefovi u kojima čuvamo plemenite metale naših klijenata nalaze se na više tajnih lokacija i pod konstantnim su nadzorom banaka ili ostalih renomiranih ustanova. Zlatne poluge i zlatnici koje nam klijenti povjere na čuvanje u potpunosti su u vlasništvu klijenta te ih se uz prethodnu najavu uvijek može preuzeti ili dati nalog za dostavu na adresu klijenta.

Sve prednosti najma sefa kod Banke Zlata:

  • Maksimalna sigurnost vašeg zlata;
  • Nema troška dostave;
  • Jednostavno preuzimanje zlata koje ste čuvali kod nas;
  • Niska cijena čuvanja zlata u sigurnom sefu.

Najam sefa za čuvanje zlatnih poluga kod Banke Zlata garantira maksimalnu sigurnost, no uvijek postoje investitori koji preferiraju svoju investiciju držati blizu sebe. Ako ste jedan od njih, na raspolaganju vam je dostava putem 100% osigurane vrijednosne pošiljke ili osobno preuzimanje zlata, srebra i ostalih investicijskih plemenitih metala u Zagrebu ili Rijeci.

najam sefa

Za sve klijente Banke Zlata pohrana u sefu je besplatna prvih 12 mjeseci!

Prikaz cijene najma sefa u odnosu na vrijednost investicije:

Vrijednost* Mjesečna cijena najma**
5.000kn – 49.999kn 25 kuna
50.000kn – 99.999kn 50 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
100.000kn – 299.999kn 70 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
300.000kn – 999.999kn 100 kuna (prvih 12 mjeseci besplatno)
1.000.000kn – na gore Po dogovoru (potrebno se osobno javiti)

* Vrijednost se računa prema prosječnoj spot cijeni u zadnjih godinu dana, a ako je period kraći, u obzir se uzima prosječna spot cijena tog perioda.
** Cijene su izražene s PDV-om.
*** Račun za uslugu najma izdaje se na period od 6 mjeseci.

Sigurni smo da je najam sefa kod Banke Zlata puno bolja opcija od samostalnog iznajmljivanja bankovnog sefa. Naime, ovo povoljnija i fleksibilnija opcija. Uz navedenu prednost, postoje i druge pogodnosti, koje su vrijedne u trenutku kada se klijent odluči prodati plemenite metale Banci Zlata. Primjerice, ako nam klijent prodaje zlato koje je bilo pohranjeno kod nas, oslobođen je plaćanja najamnine za sef za posljednjih 6 mjeseci.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja vezana uz pohranu investicijskih plemenitih metala u sefu Banke Zlata!

Imam 68 godina i nije jednostavno naći ovoliko dobrog sadržaja o investicijskom zlatu na našem jeziku. Ovdje sam naučio jako puno, a analitičar iz Bulliona mi je stvarno pomogao sa puno dobrih savjeta pri samom odabiru kupnje investicijskog zlata. Uplatio sam na njihov račun, a poluga i novčić su mi došli poštom kroz nekoliko dana bez ikakvih problema. Prvo sam bio malo skeptičan radi preuzimanja robe poštom, ali kada sam vidio koliko je jednostavno, sada zlato primam isključivo poštom.

Slobodan J.

Pošto je moj cilj je svaki mjesec kupovati malu količinu investicijskog zlata kao jedan oblik štednje, dečki iz Bulliona su mi dali doista puno korisnih savjeta kako to najbolje odraditi kako bi dobio više za svoj ulog. Isto su mi omogućili da umjesto malih zlatnih poluga, kroz nekoliko uplata, po fiksiranoj cijeni dobijem veću polugu koja ima bolju cijenu. To me je stvarno oduševilo.
Super usluga i super cijena!

Željko R.

Savjetom da bi možda bilo bolje da pričekam sa prodajom svoje 500g zlatne poluge, dobio sam 120€ više u samo jedan dan. Otkupili su zlatnu polugu od mene iako istu nisam kupio kod njih, a isto moram pohvaliti da su im otkupne cijene najbolje na tržištu.

Janez A.

Naši klijenti o nama

Slavica Lupić
Slavica Lupić
20:10 09 Aug 19
Odlični članci za početnike, laka i profesionalna komunikacija.
Božidar Babić
Božidar Babić
16:33 09 Aug 19
Iznimno profesionalan pristup klijentu s fokusom na dugoročnu suradnju. Analitičari i savjetnici su dostupni za sva pitanja koja sam imao. Nakon detaljnog razgovora i pojašnjavanja svih mojih nedoumica lako sam donio odluku o kupnji zlata.
goran kovacevic
goran kovacevic
13:13 03 Jul 19
Želim pohvaliti profesionalni odnos prema klijentu. Ne mogu razumjeti radi ćega je to teško mnogim drugima?
Manuel Brkovic
Manuel Brkovic
14:29 01 Jul 19
Odlicne cijene. Osoblje je usluzno i zna odgovoriti na sva pitanja. Super brze i ugodne transakcije.
Domagoj Franc
Domagoj Franc
17:39 03 Jun 19
Osoblje je jako profesionalno, spremno odgovoriti na milion pitanja a cijene jako jako dobre!
Zadruga Miva art Belišće
Zadruga Miva art Belišće
09:26 06 May 19
Naručen dukat Franjo Josip veliki u izvrsnom stanju. Komunikacija i suradnja odlična.
Anamarija Žufić
Anamarija Žufić
20:11 11 Apr 19
Jako profesionalni i uslužni. Cijenama i uslugom daleko ispred drugih. S jednostavnošću se nose i s velikim narudžbama, a dostava izuzetno brza i učinkovita. Hvala cijelom timu Banke Zlata, sigurna sam da ćemo ubrzo poslovati ponovo.
Lorena Horvat
Lorena Horvat
14:46 05 Apr 19
Najbolje mjesto za kupiti zlato! Daleko najbolje cijene u zemlji! Toplo preporucam svima!
Slavko Lovrinovic
Slavko Lovrinovic
21:23 01 Apr 19
Ako želite da obradujete nekog jedinstvenim i vrijednim poklonom, to učinite kupnjom zlatnih poluga ili zlatnika u Banci zlata. Jer su doista jedinstveni. Obratio sam se Banci zlata za savjet,mada sam već nešto čitao o investicijskom zlatu. Uposlenici su doista ljubazni, susretljivi i uslužni u pružanju svih informacija i savjetovanju. Tako da sam još dosta naučio o Ivesticijskom zlatu. Sigurnost i isporuka su za svaku pohvalu. Moj savjet je da je najbolji poklon koji će obradovati svakog. Uvjerite se i sami. Ljubazni, strpljivi, vrlo korektni uposlenici Banke zlata, dat će vam vrlo korisne i stručne savjete, o svemu što vas interessira.
Miljenko H
Miljenko H
09:45 14 Mar 19
Suradnjom sa Bankom zlata sam jako zadovoljan, jer sam se bolje upoznao sa ulaganjem u plemenite metale, te sam uvjek dobio korektan savjet i informacije. Imaju profesionalan odnos prema klijentima i vrlo su ljubazni.
Henarro Flores
Henarro Flores
07:48 09 Mar 19
Jako sam zadovoljan u svakom pogledu. Ljubazni su, dobio sam odličan savjet za moju nedoumicu, cijene niže nego kod ostalih... U buduće kupujem kod njih.
Next Reviews

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja.

Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

Zašto Banka Zlata?

Kontakt

Ured Zagreb - 01/3000 783
Ured Rijeka - 098/500 499
E: info@bankazlata.com
Radno vrijeme: 09:00 – 18:00