Otkup investicijskog zlata | Otkup zlatnih poluga i zlatnika

/Otkup investicijskog zlata | Otkup zlatnih poluga i zlatnika
Otkup investicijskog zlata | Otkup zlatnih poluga i zlatnika2019-04-12T11:19:21+02:00

Otkup investicijskog zlata | Otkup zlatnih poluga i zlatnika

Zanima vas gdje prodati zlatne poluge ili tko vrši otkup investicijskog zlata, otkup zlatnih poluga, dukata i ostalih zlatnika u Hrvatskoj? Neovisno o tome je li proizvod kupljen kod nas ili ne, Banka Zlata vrši otkup investicijskog zlata u obliku standardiziranih poluga i kovanica izrađenih od strane kovnica s LBMA certifikatom po najboljim cijenama u Hrvatskoj. 

Mogućnost prodaje zlatnih poluga zaokružuje proces investiranja i omogućuje vam vrlo brzo pretvaranje investicijskog zlata ili srebra u novac. Ako vas zanima prodaja dukata i ostalih zlatnika, također nas kontaktirajte da biste saznali cijenu po kojoj ih trenutno možete prodati! 

Budući da se otkup investicijskog zlata u cijelom svijetu vrši po mnogo boljim cijenama nego otkup lom zlata, nemojte vaše zlatne poluge, dukate i ostale zlatnike prodavati lokalnim zlatarima, nego firmama specijaliziranim za investicijsko zlato, kao što smo mi – Banka Zlata. U velikoj većini slučajeva, moći ćemo vam ponuditi najbolju otkupnu cijenu u Hrvatskoj.

otkup investicijskog zlata

Cijene pri otkupu zlatnih poluga i zlatnika

Otkupnu cijenu možete saznati odlaskom u naš webshop i odabirom proizvoda kojeg želite prodati. Otkupna cijena investicijskog zlata i srebra varira ovisno o spot cijeni koja se mijenja iz minute u minutu, stoga su navedene cijene informativne prirode. Cijena u trenutku zaprimanja investicijskog zlata ili srebra smatra se konačnom cijenom. Molimo imajte na umu da se cijena na stranici BankaZlata.com usklađuje sa spot cijenom svakih 5 minuta. 

Vršimo otkup svih proizvoda koji imaju Good Delivery LBMA certifikat, stoga, ako imate polugu ili kovanicu koje nemamo u našem webshopu, okvirnu otkupnu cijenu vašeg investicijskog zlata ili srebra ćete saznati odabirom sličnog proizvoda ili slanjem upita pomoću formulara na dnu stranice. Konačna cijena može varirati ovisno o proizvođaču, ali ne previše. 

Kako i gdje prodati investicijsko zlato ili srebro?

Dolaskom u poslovnicu Banke Zlata u Zagrebu

Ako vas zanima gdje prodati zlatne poluge u Zagrebu, najbrži način za prodati investicijsko zlato je posjetiti našu poslovnicu. Ispunjavanjem donjeg obrasca dogovorite termin dolaska u poslovnice ili nas nazovite na 098/500 499.

Ovisno o iznosu i količini otkupa investicijskog zlata, isplata se vrši u gotovini ili na vaš bankovni račun najkasnije u roku do tri radna dana od dana preuzimanja vašeg zlata.

Slanjem investicijskog zlata ili srebra putem pošte (izbor većine naših klijenata)

Slanjem vašeg investicijskog zlata ili ostalih plemenitih metala putem 100% osigurane pošiljke, doista je praktičan način prodaje zlatnika i zlatnih poluga. Prije slanja vašeg investicijskog zlata ili srebra, potrebno je ispuniti donji obrazac ili nazvati na telefon 098/500 499, kako bismo dogovorili detalje.

Pošiljke poslane kao vrijednosno pismo su 100% osigurane i ako dođe do gubitka od strane pošte, puni iznos pošiljke će vam biti refundiran. Mi preporučujemo slanje putem Hrvatske Pošte.

Banka Zlata jedina nudi otkup investicijskog zlata po cijeni na dan slanja pošiljke (potrebno naglasiti prilikom dogovora s predstavnikom Banke Zlata). Vaša pošiljka se otvara pred komisijom i otvaranje paketa se snima, a snimka se postavlja na web server.

Kućna posjeta (samo veliki klijenti)

Ako vas zanima otkup zlatnih poluga ili zlatnika u većim količinama, moguće je dogovoriti kućnu posjetu ili posjetu na nekoj drugoj sigurnoj lokaciji. Da biste dogovorili otkup investicijskog zlata, molimo ispunite donji obrazac ili nazovite na broj 098/500 499, kako bismo dogovorili detalje.

Provjera čistoće prilikom otkupa investicijskog zlata, srebra ili ostalih plemenitih metala vrši se pomoću najpouzdanijih uređaja za čistoću zlata trenutno dostupnih na tržištu. Za provjeru nije potrebno skidati plastična sigurnosna pakiranja u kojima se neki proizvodi nalaze. Nakon što je čistoća potvrđena, isplata sredstava se vrši na vaš bankovni račun najkasnije u roku do tri radna dana.

Pošaljite nam upit za otkup investicijskog zlata

Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

Naši klijenti o nama

Slavica Lupić
Slavica Lupić
20:10 09 Aug 19
Odlični članci za početnike, laka i profesionalna komunikacija.
Božidar Babić
Božidar Babić
16:33 09 Aug 19
Iznimno profesionalan pristup klijentu s fokusom na dugoročnu suradnju. Analitičari i savjetnici su dostupni za sva pitanja koja sam imao. Nakon detaljnog razgovora i pojašnjavanja svih mojih nedoumica lako sam donio odluku o kupnji zlata.
goran kovacevic
goran kovacevic
13:13 03 Jul 19
Želim pohvaliti profesionalni odnos prema klijentu. Ne mogu razumjeti radi ćega je to teško mnogim drugima?
Manuel Brkovic
Manuel Brkovic
14:29 01 Jul 19
Odlicne cijene. Osoblje je usluzno i zna odgovoriti na sva pitanja. Super brze i ugodne transakcije.
Domagoj Franc
Domagoj Franc
17:39 03 Jun 19
Osoblje je jako profesionalno, spremno odgovoriti na milion pitanja a cijene jako jako dobre!
Zadruga Miva art Belišće
Zadruga Miva art Belišće
09:26 06 May 19
Naručen dukat Franjo Josip veliki u izvrsnom stanju. Komunikacija i suradnja odlična.
Anamarija Žufić
Anamarija Žufić
20:11 11 Apr 19
Jako profesionalni i uslužni. Cijenama i uslugom daleko ispred drugih. S jednostavnošću se nose i s velikim narudžbama, a dostava izuzetno brza i učinkovita. Hvala cijelom timu Banke Zlata, sigurna sam da ćemo ubrzo poslovati ponovo.
Lorena Horvat
Lorena Horvat
14:46 05 Apr 19
Najbolje mjesto za kupiti zlato! Daleko najbolje cijene u zemlji! Toplo preporucam svima!
Slavko Lovrinovic
Slavko Lovrinovic
21:23 01 Apr 19
Ako želite da obradujete nekog jedinstvenim i vrijednim poklonom, to učinite kupnjom zlatnih poluga ili zlatnika u Banci zlata. Jer su doista jedinstveni. Obratio sam se Banci zlata za savjet,mada sam već nešto čitao o investicijskom zlatu. Uposlenici su doista ljubazni, susretljivi i uslužni u pružanju svih informacija i savjetovanju. Tako da sam još dosta naučio o Ivesticijskom zlatu. Sigurnost i isporuka su za svaku pohvalu. Moj savjet je da je najbolji poklon koji će obradovati svakog. Uvjerite se i sami. Ljubazni, strpljivi, vrlo korektni uposlenici Banke zlata, dat će vam vrlo korisne i stručne savjete, o svemu što vas interessira.
Miljenko H
Miljenko H
09:45 14 Mar 19
Suradnjom sa Bankom zlata sam jako zadovoljan, jer sam se bolje upoznao sa ulaganjem u plemenite metale, te sam uvjek dobio korektan savjet i informacije. Imaju profesionalan odnos prema klijentima i vrlo su ljubazni.
Henarro Flores
Henarro Flores
07:48 09 Mar 19
Jako sam zadovoljan u svakom pogledu. Ljubazni su, dobio sam odličan savjet za moju nedoumicu, cijene niže nego kod ostalih... U buduće kupujem kod njih.
Next Reviews