Plaćanje karticama na BankaZlata.com

BankaZlata.com svojim klijentima nudi veći broj opcija kod plaćanja proizvoda od plemenitih metala, a jedan od njih je plaćanje kreditinim i debitnim karticama preko webshopa.

Plaćanje karticama moguće je za iznose do 10.000 kuna.

Ukoliko se radi o webshop narudžbi većoj od 10.000 kuna, plaćanje se mora izvršiti bankovnom uplatom/internet bankarstvom/kriptovalutama ili gotovinom u poslovnici (gotovinsko plaćanje moguće je za iznose do 75.000 kuna).

Na plaćanje karticama ne naplaćuje se nikakva dodatna naknada.

Plaćanje je moguće karticama Visa, Visa Electron, Maestro i Mastercard.

BankaZlata.com zadržava pravo provjeravanja podataka klijenata kod kartičnog plaćanja radi sukladnosti sa Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Provjera podataka

Djelatnici BankeZlata.com od klijenta koji koristi kartično plaćanje mogu zatražiti potvrdu identiteta i potvrdu vlasništva kartice kojom se vrši plaćanje. Potvrda identiteta vrši se slanjem obje strane osobne iskaznice i slikanjem prednje strane kartice koja se koristi za plaćanje s prekrivenim svim brojevima na kartici osim posljednje četiri znamenke (vidi sliku).

Primjer ispravno poslane kreditne ili debitne kartice:

Na slici je bitno da se vide zadnje četiri znamenke te vaše ime i prezime – sve druge podatke potrebno je pokriti kako biste zaštitili svoju privatnost. Ta dva podatka dovoljna su nam kako bismo verificirali vaš identitet te ga povezali s karticom kojom je izvršeno plaćanje.

Nikad nemojte slati sliku kartice na kojoj se vide sve znamenke ili CVV broj!

Primjer ispravno poslane osobne iskaznice:

osobna-iskaznica-primjer

Ukoliko dođe do provjere identiteta, klijent sliku kartice i osobne iskaznice treba poslati na uplate@bankazlata.com kako bi se transakcija potvrdila.

Ako imate dodatnih pitanja, djelatnike BankeZlata.com možete kontaktirati pozivom na broj 01/3000 783, na e-mail info@bankazlata.com ili slanjem poruke u priloženoj kontakt formi:

  Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

  Investicijsko zlato – cijene

  Slika Ime proizvoda Cijena prodaje Cijena otkupa
  Mali dukat Franc Jozef – Jednostruki dukat 1.383,00 Kn 1.269,00 Kn
  Veliki dukat Franc Jozef – Četverostruki dukat 5.501,00 Kn 5.079,00 Kn
  1 unca zlata – Bečki filharmoničar 12.023,00 Kn 11.656,00 Kn
  100g zlata | Argor-Heraeus 38.068,00 Kn 37.035,00 Kn