placanje-kriptovalutama-banka-zlata-slika

Plaćanje kriptovalutama od sada moguće na BankaZlata.com!

Imate kriptovalute u svojem vlasništvu i htjeli biste ih zamijeniti za sigurniji oblik ulaganja poput plemenitih metala, a da pritom ne morate raditi konverziju u kune ili eure? Ne brinite, odsad je moguće direktno investirati u plemenite metale u fizičkom obliku pomoću kriptovaluta kao što su Bitcoin, Ether i druge.

BankaZlata.com, vodeći hrvatski distributer plemenitih metala, od sada svojim klijentima nudi inovativan način plaćanja kod kupovine zlata i srebra – plaćanje kriptovalutama. Kriptovalute već su neko vrijeme popularan način ulaganja, posebice kod ljudi sklonih korištenju tehnologije u svakodnevnom životu, a od sada je njima moguće kupiti najsigurniju moguću imovinu – investicijsko zlato i srebro.

kriptovalute-zlato-slika-1

Kriptovalute koje PayCek servis trenutno podržava

U suradnji s Electrocoinom, najvećim hrvatskim posrednikom u trgovanju kriptovalutama, na web-stranici BankaZlata.com implementiran je servis PayCek koji kupcima omogućava plaćanje kriptovalutama. Klijentima je omogućeno plaćanje koristeći brojne kriptovalute od kojih je najpopularnija Bitcoin, ali postoji i mogućnost kupnje koristeći i valute poput Ethera, Ripplea i drugih. 

Plaćanje kriptovalutama – brzo i jednostavno

Proces kupnje koristeći kriptovalute izrazito je jednostavan. Kupnju možete obaviti u nekoliko minuta na dva načina:

1) Putem webshop narudžbe (do 75.000 kuna),

2) Osobno u uredu ili putem individualne ponude (neograničeno).

Ukoliko imate dodatna pitanja obratite nam se na 01/3000 783 ili info@bankazlata.com

Kriptovalute i zlato

Mnogi investitori koji su skloni ulaganju u kriptovalute također preferiraju ulaganje u investicijske plemenite metale budući da se radi o obliku ulaganja koji ne ovisi direktno o gospodarskom stanju u državi ili o globalnom financijskom sustavu. 

Za razliku od kriptovaluta, zlato je značajno stabilnije u dugom roku, pa se mnogi odlučuju za prodaju bitcoina i kupnju zlata, pogotovo u vremenima ekonomske nestabilnosti u kojima se trenutno nalazimo. Olakšana plaćanja koja ne zahtijevaju gotovinu uvelike pomažu vlasnicima kriptovaluta da dođu do svojih zlatnih ili srebrnih poluga, pa ovaj način predstavlja idealan način za diverzifikaciju portfelja ulaganjem u plemenite metale.

Imate dodatnih pitanja? Obratite nam se:

    Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.