Poslovnica Rijeka – Investicijsko zlato po najpovoljnijim cijenama u gradu

BankaZlata.com ured u Rijeci nalazi se u riječkom neboderu u samom središtu grada. Investicijsko zlato sve je popularniji oblik ulaganja i štednje koja je u zadnjih 20 godina nosila prosječni godišnji prinos iznad 8%, a sada i Riječani imaju priliku kupiti zlatnike i zlatne poluge po najpovoljnijim cijenama u državi uz rok isporuke u roku nekoliko dana, a mnogi proizvodi su odmah dostupni!

BankaZlata.com Rijeka

 • Lokacija: Trpimirova 2 – 8. kat (riječki neboder), Rijeka
 • Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 9:00 – 17:30
 • Telefon: 098 880 667 ili 051 725 819
 • E-mail: rijeka@bankazlata.com
zlato-u-rijeci

Gdje kupiti investicijsko zlato u Rijeci?

Kontaktirajte nas:

  Suglasan sam da se moji podaci koriste u svrhu odgovora na upit i kontaktiranju putem kontakt forme.

  Investicijsko zlato – cijene

  Slika Ime proizvoda Cijena prodaje Cijena otkupa
  Mali dukat Franc Jozef – Jednostruki dukat 1.348,00 Kn 1.237,00 Kn
  Veliki dukat Franc Jozef – Četverostruki dukat 5.362,00 Kn 4.951,00 Kn
  1 unca zlata – Bečki filharmoničar 11.720,00 Kn 11.378,00 Kn
  100g zlata | Argor-Heraeus 37.108,00 Kn 36.133,00 Kn

  Kakvo investicijsko zlato je moguće kupiti u BanciZlata.com?

  Investicijsko zlato standardizirano je zlato koje dolazi u fizičkom obliku, odnosno u obliku zlatnih poluga i zlatnika visoke čistoće. Investicijsko je zlato idealno za dugotrajnu štednju i ulaganje jer odlično zadržava vrijednost u dugom roku, dok novac na računu gubi vrijednost zbog učinka inflacije i rekordno niskih kamatnih stopa na štednju.

  Cijena zlata u proteklih je 20 godina u prosjeku rasla oko 8.3% godišnje, što je znatno više od stope inflacije, ali i od alternativnih oblika ulaganja. Uz to, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza i nameta, uključujući PDV pri kupnji te porez na kapitalnu dobit pri prodaji.

  Zlato je vrlo likvidna imovina, što znači da ga je izraziro jednostavno zamijeniti za gotovinu kroz otkup zlata u kratkom roku. BankaZlata.com i u Rijeci nudi uslugu otkupa zlata po najvišim cijenama u državi.

  BankaZlata.com ovlašteni je distributer poznatih europskih talionica kao što su austrijska državna kovnica Münze Österreich, najpoznatija švicarska kovnica Argor-Heraeus ili najstarija njemačka kovnica Heimerle-Meule. Sve navedene talionice nalaze se na certificiranom LBMA popisu te BankaZlata.com svojim klijentima daje i dodatni certifikat autentičnosti.

  Investicijsko zlato Rijeka – Najpovoljnije cijene

  BankaZlata.com u svom asortimanu nudi zlatne poluge od 1 grama pa do 1 kilograma te zlatnike i zlatne medalje iz raznih država te različitih veličina.

  Ukupnu ponudu investicijskog zlata možete vidjeti klikom OVDJE.

  Otkup zlata u Rijeci

  Zanima vas prodaja investicijskog zlata ili zlatnog nakita?

  Saznajte više o otkupu zlata klikom ovdje: